Denna sommaren ska jag hinna med att..

Sola,bada,bli brun,vara med kompisar,sommarjobba, åka till Öland,vara i Vitemölla,äta glass,läsa,njuta,skratta,shoppa,bli tonåring,åka till Cypern,dansa,sjunga,träffa alla kusiner,känna sand mellan tårna,paddla,åka till Sandviken,lära mig att åka longbord,spela tennis,grilla,äta god mat och mycket mer.

...så därför blir inte bloggen prio 1 i dessa tider, kanske kommer upp ett inlägg lite då och då!

Designen är finito

Nu är designen färdig! Vad tycker ni? Det finns några småsaker som jag skulle vilja ändra. Men det får bli någon annan gång. :)

Rosor är inte alltid röda

Hej alla! Imorgon är det midsommar! Tiden går allt snabbt. Idag har jag sommarjobbat, ingen nyhet va? Kommer göra det nästa vecka också så då behöver jag inte skriva det, får då vet ni! ;). Har precis bakat en jordgubbs-och rabarberpaj som ska bli uppäten ikväll. Imorgon blir det mycket mat med midsommarmeny och hela kitet, hur gött som helst, så jag ska försöka göra så att jag inte blir proppmätt här nu innan.. Haha. Ha en bra midsommar!

Livet är så underbart

Tjenare! Ännu en jobbdag avklarad. Har gjort samma sak idag, och imorgon så blir det samma igen. Har cirka 100 kartonger till som ska strimlas eller rivas! Nu är jag snart klar med designen, ska bara fixa headern och lite till. Hittade en jättebra sida som skulle skriva om hur man gjorde headers i photoshop. Men så smart som man är så kommer man inte ihåg vad bloggen hette, som om någon vet någon blogg som ska skriva hur man gör headers så släng in en kommentar! Vi hörs.



Straight to LA, New York

Salut! Har även sommar jobbat idag, har såklart strimlat papper men också RIVIT papper. Det är ju en till som sommarjobbar där så jag har iallafall någon att prata med ;). På bilden här ovan ser ni frihetsgudinnan stå på sin rätta plats. Annars brukar den hänga på mitt Thomas Sabo armband, fick den i skolavslutningspresent! Nu håller jag på att fixa min nya design, så den kommer nog upp om någon vecka. Haj!

Like we used to be

Hello! Hur har eran dag varit? Själv har jag sommarjobbat, strimmlat papper i cirkus 8 timmar. Men det har varit ganska trevligt endå, har bara lite ont i nacken och i ryggen! :) Resten av veckan blir det nog att fortsätta att strimmla papper. Nu så ska slänga mig ner i soffan och läsa!

If you can dream you can do anything


Ensam är inte alltid starkast

Hej alla! Nu har jag dammat,dammsugit,moppat och plockat iordning hur länge som helst. Absolut inte det roligaste men snart ska jag äta rabarberpaj hos Maja så blir det lite som en "belöning" för det hårda arbetet, haha.
Ikväll skulle jag ju ha titta på en fotbollsmatch, men jag tror att jag skipar det. Dels för att jag troligtvis inte kommer att hinna för jag kommer att tjocka i mig rabarberpaj men oxå för det regnar ute, not so fun! Kram!



Sommaren 2011

Har gjort en ny kategori "sommaren 2011" där lägger jag in alla inlägg som skrivs nu under sommaren.

Dagens outfit

Tänkte det var länge sedan nu.. Så vi kör på en dagens outfit!

T-shirt: Abercrombie and Fitch
♥Chinos: Zara
♥Skärp: Mulberry

Jag står bara här och ler

Tjena! Blev ingen bloggning igår pga jag var på Öland och kollade på sommarstugor. Vi åkte hemifrån vid 10.00 och kom hem 20.00 så det var en heldag i bilen. Kanske inte det roligaste men,men. Idag så blir det storstädning och ikväll kanske jag ska gå på en fotbollsmatch, får se eftersom jag ska sommarjobba imorgon. Nu helgen är det midsommar och då sticker jag ner till Öland och firar med Majas familj i deras sommarstuga. Gött mos! Nnu ska jag hopppa in i duschen!
Världens finaste Maja!

Tänk att allt går så fort

Bilden är tagen av www.bymajaz.blogg.se

Aloha! Första sommarlovsmorgonen är avklarade! Åt lite frukost och slängde sedan ner mig i soffan och läste lite.
Snart kommer Maja och så ska vi hyra en film eftersom vädret inte är det finaste precis. Ikväll ska jag bänka mig på bion med Klara + pappa och titta på Pirates of Caribbien. Vi hörs!

Det känns hela vägen in till hjärtat

Hej alla! Vilken dag det har varit, skolavslutning, jordgubbstårta och fint väder. Som jag hade förväntat mig började
jag gråta när vi skulle säga hej då till alla. Det gör fortfarande ont i hjärtat. De här sju åren har varit så roliga, med bråk, skratt och tårar. Jaa.. Jag kommer sakna alla. Men nu har vi en lång och härlig sommar framför  oss. Nästa vecka och eventuellt nästa vecka ska jag sommarjobba, sen blir det att leva livet, bada,sola,äta gott,vara med vänner,skratta,vara lycklig och att bara vara. Så i mitten av sommaren kommer ni inte se mig så mycket här på bloggen. Det kanske hoppar in något inlägg ibland men det kommer nog vara ganska tomt. När jag kommer tillbaka kommer det en ny design och fräscha bilder från alla sommarens härligheter! Ha en underbart fin sommar alla nu så se vi snart igen!



En sak

Det är SOMMARLOV!

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.


28e bilden: En tokig bild.

Tokig och tokig, den är härlig!

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

JJag kommer alltid att le när jag ser den här bilden.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Det är hur många som helst så jag kan inte ladda upp alla!

24e bilden: En bild som gör dig glad.

Mina kompisar gör mig glada, så här ser ni mina underbart fina klass+pararellklass.

No turning back

Hej alla. Nu kommer jag bombadera er med "20:de bilden" m.m, alla ska ju vara färdiga imorgon. För då är det SKOLAVSLUTNING! Kan inte fatta det, det känns verkligen inte som att det var c. 1år sedan vi var i England.
Det känns både tråkigt och roligt att vi slutar. Man får ju sommarkänslor från topp till tå men vi kommer ju inte gå med den här klassen mer.. :( Jaja, nu får jag raska upp mig. Igår var det lekdag, jag, Filippa och Annie höll i någon labyrint sak som var helt OK men efter några timmar känns det ganska långtradigt att förklara samma sak hela tiden. Idag så körde vi brännboll för hela slanten. Så igår till idag sov jag, Hanna, Filippa och Annie över. Jag förvandlade mig till en indie, Hanna till en magdansare och Annie och Filippa till hippies. Vi vann såklart mot lärarna!
Bilder hittar ni här nere↓. Långt inlägg, men,men.








23e bilden: En bild från i somras.

Midsommar förra året, snart är man där igen!

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

Jag saknar ingen speciell tid, men jag kommer att sakna tiden då jag gick med den klassen jag går i nu.

Strawberries run the world

Salut! Har haft en väldigt skön dag idag. Kollade på Klaras match som var väldigt spännande, där blev det 2-2.
Sedan drog jag, familj + farmor å farfar ner till någon resturang och chillade lite där. Nu har jag varit nere och köpt godis och en fanta. Imorgon kommer hela dagen vara perfekt! Tänkte inviga min byxdress på kvällen då jag+klassen sticker ner och käkar pizza. Nu ska jag äta jordgubbar. 3 dagar kvar nu till sommarlov.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

(tagen med min förra mobil) + de som var på bild i den 20e bilden :)

20e bilden: En bild på dina närmaste.

+ Cornelia, Tilde och släkt+familj.

Today, tomorrow, always

Hej alla! Ska snart sticka ner och kolla på när Klara spelar fotboll. Farmor och farfar och också här så vi ska heja
på för fulla munnar! Igår var jag nere en vända på biblioteket, och hade lördagsmys. I eftermiddag så sticker jag ner till affären och köper lite läsk och godis tills imorgon! AWESOME! Nu måste jag byta om..

19e bilden: En person som är snygg.

Båda från weheartit

18e bilden: En bild på din fritid.

Bilden är tagen av pappa. Nu kommer det att bli många sådana här inlägg, för jag skulle ju bli färdig innan sommarlovet!

Live your dream

Bilden är tagen av www.bymajaz.blogg.se
Ush.. Vad jag känner mig seg. Även fast dagarna har varit hellugna så känner jag hur trött som helst, det beror väll på regnet.. Kan inte tänka mig att minst i förrgår var det jätte vackert väder.. :S. Men nästa vecka ska bli hur mysig som helst. På måndag blir det film plus godis :) och sedan på kvällen pizza med klassen. Tisdagen är det lekdag som står på schemat. Och sedan på onsdagen blir det brännboll. Helt underbart!Kan inte fatta att det är mindre än en vecka kvar till sommarlov!

17e bilden: En ovanlig bild.

Ja, jag vet om den är ovanlig. Men det är en bild på en liten pannkaka? :/

The byxdress


15e bilden: En person som du vill vara med.

Jaa.. Det är dem jag hade på bild på den "10:de bilden".

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

Skolavslutningen 2006, tyckte att den passade bra nu när det bara är en vecka kvar!

Första härliga sommarkvällen avklarad



Hej alla! Bloggade inte igår, hade fullt upp att ha kul! Resultatet av igår ser ni på bilderna (de flesta är inte tagna av mig utan av www.bymajaz.blogg.se eller Filippa). Jag, Maja och Filippa bakade muffins och drog  ner till fotbollsplanen och tittade på när Annie, Mathilda och Elin spelade. De vann med 8-2, tror jag det va! När vi väll var där nere träffade vi Joel, Albin och Erik så de snackade vi lite med. Asgött! Idag har jag varit på stan och en byxdress av hamnat i mina ägor. Visar den i ett senare inlägg! Imorgon vet jag inte riktigt vad som hittas på, har ju inga läxor eller träningar så det är hur skönt som helst. Jag får väll bara chilla gärnet! Hare gött!

En vecka kvar tills sommarlov.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

Jaa.. Jag ser lite :S ut men det här var den enda bilden på den här datorn.

Om en vecka

Tjosan! Vilken vacker dag vi fick serverad idag också! Super varmt och varma vindar. Detta firade jag, Mathilda, Filippa och Annie med sol och badning vid barnsjön. Och så smarta jag, Filippa och Mathilda är så hittade vi inte vägen dit och yrade runt i cirka en halvtimme istället för en kvart. Men vi fann såklart vägen sen och då var det väldans skönt att få bada. Vi var där i några timmar och stack sedan för att möta upp Elin och åka ner en vända till stan för att köpa en kjol till Elin och Mathilda som det ska bära på brännbollen om en vecka då de ska vara simesiskatvillingar (jag ska vara en indie). Själv hittade jag en super snygg byxdress på HM som jag eventuellt ska köpa imorgon. Nu får vi hoppas på bra väder imorgon oxå :D, kram!



12e bilden: En bild på din vardag.

Nu bild på Mathilda, men jag fotar, är med kompisar, går i skolan m.m. Hade ingen så bra bild på det hela! :S

Everybody needs a friend


11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Jaa.. Det var väll de jag la upp på bild i förrförra inlägget! :)

Jag kommer sakna er alla

Hejsan! Nu börjar jag bli lite nervös inför skolavslutningen.. Har ingen aning varför, men en sak är säker och det är att jag kommer att sakna alla i klassen :(, vi byter ju skola nu och jag ska byta till en hel annan än de andra.
Jag slår vad om att jag kommer att börja böla i klassrummet. Haha.. Men det känns inte alls länge sedan jag och mamma gick till skolan första gången. Nee, slut pratat om det. Idag har jag latjat på beachen, sola var det enda som jag gjorde så jag hoppas att en bränna har landat på plats. Imorgon blir det skola, ska bli ganska kul endå, måste ju njuta de här sista dagarna vi har tsm. Vi hörs imorgon!

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


+ Cornelia, Tilde och masssaa mer!

Personlig almenacka

Hej alla fina! Är tillbaka i hemstaden nu. Faktiskt ganska skönt! Här är det super fint väder också så det är ju skönt. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, firar väll Sverige och kanske käkar lite jordgubbar. Bilden här ovan ↑ är tagen för cirkus en vecka sedan, hade en photoshoot med några kära vänner. Hittade en jättefin plats
här i krokarna så nu har vi värsta stället att ha som photoshoot plats! Som ni ser lite längre ner i menyn så har jag fixat en personlig almenacka, så att ni får se vad som händer i veckan! Ha det gött tills vidare!

Årets första dopp

Hola amigos! Är fortfarande i Stockholm men kände för att blogga lite. Idag bär det av ner
till havet och chilla där lite, ska försöka mig ner till vattnet, jag kommer nog flippa ut i sista sekund
och typ världens största badkruka.. Men sola ska jag göra, det är hur varmt som helst! Och så ska jag
inviga min nya bikini, ni får se den när jag kommer hem. Ha en bra dag i solen!



Stockholm i mitt hjärta

Inte mycket bloggande i helgen är i Stockholm med la familla!

RSS 2.0