Min fina hund

image description

Back at home

Tjodelu! Är hemma från Stockholm nu. Och just nu har jag världens sötaste hund springande runt omkring mig, har tyvärr ingen bild just nu, men det kommer upp senare! Vi gick upp 5.40 imorse och sen har det var fullt ös hela dagen så jag är ganska trött nu, så ikväll kommer jag somna sött! Kram

Stockholm nästa

Haj! I eftermiddag sticker jag till Stockholm för att hämta Ziggy så jag kommer inte att kunna blogga ikväll och imorgon. Blogg.se har ju skaffat En app så jag kanske skriver från den om det går! Kram

Someone like you

Oh, herregud vad hon sjunger bra! Och låtarna är ju helt magiska, ni måste lyssna! Hon börjar sjunga vid 1.06.

Nya kategorier

Haloj! Nu har jag lagt till två nya kategorier i bloggen. Mode och Ziggy, under kategorien mode skriver jag om mode, enkelt va? :) Ne.. men alla inlägg som inhåller "mode" kommer hamna under modekategorien. Och även Ziggy ska få en kategori, därav namnet Ziggy. Denna lilla sötsak komma det handla mycket om nu här framåt, så då får han en egen kategori. Ja, det var allt. Kram på er.

Nu står vi på toppen

Hola amigos! Nu blir det skola, och efter det är det balett som gäller. Så jag får se om jag hinner skriva ett till inlägg idag. Kram

När vi låtsas på riktigt

Ey yo! Söndag idag, 4dagar kvar tills vi får hämta vår Ziggy, längtar hur mycket som helst! Igår var vi nere en vända på tassar och morrhår, så nu har vi inhandlat lite leksaker och hundgodis. De bara ligger här och väntar på att få bli använda. Igår var jag+ familjen på fest. Där tittade vi på red riding hood, grymt bra! Värd att se. Den var lite småläskig ibland men annars var den toppen, fint filmat och lite sånt där. Kram



Detta landade i min garderob igår


Och jag ser att du ler

Tjenare! Idag är det lördag, hur gött som helst. Ikväll blir det fest men innan det ska jag ner en vända
på stan. Behöver verkligen nya kläder! Rensade ut gaderoben för inte så länge sen och nu ser den helt tom ut.
Så idag ska den fyllas med lite trevliga kläder. Jaa, ni får allt ta och ha en fin lördag! Kram.



Klara har blivit med blogg

Tjosan! Tänkte berätta att Klara(min lillasyster) har skaffat en blogg→www.madebyklarabella.blogg.se← så den tycker jag att ni ska gå in och kika på. Så denna eftermiddag har jag hjälpt henne med hennes design, jag tror att hon blev nöjd. Kram

Mina favorit bloggar

Tänkte tipsa om några bloggar, så här kommer de..
www.thingsyouremember.blogg.se- Tar så himla vackra bilder + bra tips om photoshop. Och självklart skriver hon super bra!
www.sannasrum.se- Även där så får man skåda fina bilder och bra photoshoptips. Och kronan på verket så har hon jätte många bra "designadinblogg-tips".
www.tinkerbella.blogg.se- Väldigt fina bilder står även hon för, fast lite av en annan slags "redigering" en de två donnorna här över. Och extra för hennes snygga kläder! :)
www.byellen.se- Ojojoj här snackar vi om snygga foton, lite åt samma håll som tinkerbella, liksom rena och klara, riktigt snygga då alltså.
www.kenzas.se- En liten stick utare från alla fotobloggar som finns här över. Men en riktigt skön brud som skriver om lite allt möjligt. Och hennes kläder går ju inget annat en att sukta över!
Och sen självklart alla mina kompisars bloggar!

Té och kringlor

Haloj! Äntligen fredag! Hur skönt som helst med helg ju! Sitter här i min ensamhet och lyssnar på lite skön musik,
och käkar kringlor med té(jag kan typ inte dricka tè på vardagarna för då somnar jag inte på kvällen.. hehe). Super mysigt! Speciellt när det regnar, som det gör nu. Jag tror att himlen har öppnat sig :). Nu ska kika runt på lite bloggar. Haj!


Fokusen blev lite dålig,men men..

I heard that your dreams came true

Tjitjenare! Är precis hemkommen från Maja, jag hjälpte henne lite med hennes design så jag tycker att ni ska checka in hennes blogg  →www.bymajaz.blogg.se←. Och provet idag gick faktiskt bra, hoppas jag. Nej men jag kunde allting iallafall. Så nu får vi bara hoppas på att det var rätt. Abropå ingenting så har jag tänkt att jag ska börja med lite mer "dagens outfit" och lite sånt. Även fototips och lite sånt smått o gott. Jag tycker att det blir så entonigt när jag bara skriver vad jag har gjort under dagen, så nu ska det bli ändring på det! Kram.

God morgon

Godmorgon! Nu är jag superpirrig, har ju prov lite senare idag, hoppas hoppas att det går bra! Första  provet på
högstadiet ju. Snart så svänger jag och cykeln ner till Maja och därefter transpoterar vi oss till skolan.
Vi ses senare! Kram
Träffade på några härlig snubbar i skogen för någon dag sen.

Nu är den nya designen här!

Tjosan! Nu är den nya designen här! Jag hoppas att headern fungerar som den ska på alla olika domäner!
Så om det ser konstigt ut, säg till! Och jag vet att bilderna sticker ut från den vita "stycket" men från och med nu
ska jag ladda upp bilderna i mindre pixlar! Men vad tycker ni om designen är den snygg? Kram.


Hehe.. headern blev bara bilden på Klara..



Kanelbullebak och höstmys

Tjollevippen! And I`m back, förhoppningsvis. Har börjat få ett lite sug att börja blogga igen. Jag har ju börjat få koll lite på hur jag ska lägga upp mina läxor och prov(har ett imorgon, wish me luck). Så nu fick jag t.ex lite tid att skjutsa in ett inlägg. Här i Sverige har det gått och blivit höst, hej då älskade sommar. Känns som år sedan jag skrev den där listan vad jag skulle göra under sommaren.. Men nu är det julen jag siktar mot. Och om en vecka så kommer ju Ziggy och han kommer ju förgylla vardagen! Denna söta lilla varelse, ni får bilder när han kommer! I förrgår vankades även kanelbullebak här i huset, hur gott som helst! Till det serverades lite plugg framför brasan. Nu ska min ögon riktas på franska glosorna. Kram!

Nu så börjar det lika nått.

Tjenare! Nu så börjar jag hänga med i svängarna här på den nya skolan. Det är fortfarande lite stressigt
med alla läxor men jag har börjat få lite koll på hur jag ska lägga upp allt. Jag har börjat lite med den nya designen och den är nästan färdig, men det är lite som jag ska pilla lite mer med. Just nu har vi datortimme på skolan så det är därför det inte blir några bilder. Men ni får lite rykande färska pix i nästa inlägg. Kram!

Det händer ganska mycket nu.

Hej alla! Har varit så mycket nu så jag har inte hunnit bloggat. Men ny skola och allt, har typ två läxor
till varje dag och prov inplanerade. Så bloggen har inte varit prio ett. Och ärligt talat så har jag inte ens
börjat pilla lite med den nya designen. Och om två veckor blir vi även en till i familjen, hunden Ziggy, som jag längtar något enormt efter. Eftersom der är så mycket som händer så kommer jag nog ha en bloggpaus tills allting faller på plats och jag har börjat komma in i "högstadierytmen". Så ni får ha det så bra undertiden tills jag är back on track om några veckor.

RSS 2.0